До відома споживачів!


Згідно Постанови  КМУ № 848 від 21 жовтня 1995 р. «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива» зі змінами , житлова субсидія не призначається (у тому числі на наступний період), якщо структурним підрозділом з питань соціального захисту населення отримано інформацію про наявність простроченої понад місяць (на дату надання такої інформації) заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком, загальна сума якої перевищує 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян на день звернення за призначенням житлової субсидії.

До того ж Законом України «Про житлово-комунальні послуги», який прийняли ще торік, і вступив в дію він у травні цього року, передбачено, що тепер споживачі будуть зобов’язані впускати представників надавача комунальної послуги до своєї оселі. Також надання комунальної послуги зможуть обмежити в разі непогашення в повному обсязі заборгованості за спожиті комунальні послуги протягом 30 днів з дня отримання споживачем попередження. 

Тому для уникнення неприємних наслідків рекомендуємо розрахуватися з боргами за послуги водопостачання та водовідведення та вчасно оплачувати поточні платежі.

Коментування на даний момент заборонено, але Ви можете залишити посилання на Ваш сайт.