Про борги і не тільки …

В період карантинних обмежень, а саме у березні-квітні 2020 р. спостерігалась тенденція до зниження рівня сплат за водопостачання та водовідведення – як від населення, так і від юридичних осіб. Але вже  зараз рівень надходження оплат за спожиті послуги дорівнює докарантинному рівню.

Ми щиро дякуємо ніжинцям, які своєчасно сплачують за спожиті послуги! Це те, що дозволяє нам в нормальному режимі забезпечувати безперервні процеси з підготовки питної води, очищення стоків, ремонту мереж та обслуговування обладнання. Адже єдиним джерелом надходження таких коштів для нас є виключно платежі населення за комунальні послуги. 

Ми завжди відкриті до співпраці зі споживачами, навіть тими, які заборгували нам дуже суттєві суми. Зокрема, ми пропонуємо реструктуризувати борг, звернувшись до абонентського відділу підприємства . Це дозволить розстрочити борг на посильні щомісячні платежі на певний строк. Для цього потрібно звернутись до абонентського відділу КП «НУВКГ за адресою: вул. Козача, буд. 5, при собі необхідно мати паспорт та індивідуальний податковий номер. 

Для стягнення боргів, про сплату яких не вдається домовитись, підприємство  звертається до суду.

Нагадаємо, що на розмір тарифу впливає лише розмір затрат підприємства на забезпечення водопостачання і водовідведення в місті. Періодично тарифи переглядаються, коригуються і затверджуються органами місцевого самоврядування.

Недонадходження коштів за спожиті послуги, принаймні на тому рівні, що є зараз, не призведедо перебоїв з водопостачанням у місті, але це суттєво вплине на наші фінансові можливості для забезпечення нормального функціонування підприємства та розміри наших інвестицій в модернізацію та оновлення водоканалу.

Наостанок, ще раз зазначимо, що ми щиро вдячні всім, хто вчасно сплачує рахунки за спожиту воду, а боржників закликаємо укласти договір реструктуризації боргу. 

Коментування на даний момент заборонено, але Ви можете залишити посилання на Ваш сайт.